Webdesign

Een functionele en responsieve website als uitvalsbasis

Webdesign

Van idee naar beeld!

Een bedrijf begint met een idee. Dit idee vormgeven naar een goed ogende website is waar wij onze webdeveloper mee laten bezighouden. Een site kan nog zo goed gepromoot worden, wanneer de gebruiker een slechte ervaring krijgt op de website, zal deze potentiele klant als nog de site snel verlaten.

Een website bouwen die van bezoekers consumenten maakt en hen een positieve ervaring meegeeft, dat is nog een hele kunst.

Een uniek webdesign

Wanneer je een website hebt laten maken, raden wij altijd aan jezelf te zijn. Laat de website uitstralen wie jij bent of wat je bedrijf is. Gebruik altijd eigen fotos, teksten en kleurpaletten om de website een unieke en persoonlijke tint mee te geven.

Zorg er verder voor dat je website past bij het product of de dienst die je aanbiedt. De klant heeft een bepaald verwachtingspatroon, probeer aan dit verwachtingspatroon te voldoen. Dit betekent niet dat het niet op een creatieve manier ingestoken kan worden.

Een responsieve layout

Steeds meer mensen gebruiken een tablet of een mobiele telefoon om een website te zoeken en bezoeken. Zorg daarom dus ook altijd dat jouw website schaalbaar is (responsive zoals wij dat noemen).

Dit betekent dat uw pagina goed wordt weergegeven op alle schermformaten. Google heeft recentelijk een update uitgebracht waarin webdesigns die niet responsive zijn strenger worden afgestraft. Hetgeen betekent dat uw pagina minder goed vindbaar zal zijn.

De ervaring die de gebruiker op de webpagina heeft is bovendien een factor die meetelt om te bepalen hoeveel er geboden moet worden in Google Adwords.
Dit om uw advertentie op een bepaalde positie te krijgen. Hoe beter de ervaring hoe goedkoper de advertenties getoond zullen worden.

Een actieve website

Maak het de bezoekers van de website zo makkelijk mogelijk. Dit zal de ervaring en de conversie ten goede komen. Zorg er dus voor dat je gedeeltes van de website interactief maakt.

Denk bijvoorbeeld aan een actieve Google maps, waardoor de bezoeker vanaf zijn huidige locaties meteen kan navigeren naar jouw kantoor. En wat dacht je van een telefoonnummer bij de contactgegevens waarmee de klant meteen met je kan bellen zonder het eerst te moeten kopieren en plakken in zijn of haar telefoon?

Een web design waarmee u verder kunt

Wanneer je denkt dat er voor jouw website layout ook nog veel te halen is door een betere vormgeving, durf dan de stap te nemen en neem contact met ons op.

Webdesign hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kan al een volledig responsieve en actieve nieuwe website laten bouwen vanaf 750 euro!

Wacht dus niet langer en zorg dat ook jouw website mee kan met die van de concurrentie en met de eisen van Google!

Van design naar website optimalisatie

Wanneer jouw website al een goed grafisch design heeft, of je een design door ons hebt laten maken is de (volgende) logische stap: optimaliseren van je website. Dit is de volgende belangrijke stap na webdesign en het lanceren van de website.

Bij vragen en/of opmerkingen neem gerust contact met ons op.