Marketing Partners

De Ostrich partners staan tot je beschikking!

Het Ostrich Network bestaat uit de vertrouwde marketing partners van Media Ostrich. De partners hebben in het verleden bewezen partijen te zijn die kwaliteit leveren tegen een goede prijs en die zich kunnen vinden in de waarden waarvoor Media Ostrich staat.

Onder het motto “Schoenmaker blijf bij je leest!” gebruiken wij onderstaande partijen in samenwerkingen waar onze eigen Ostriches wat ondersteuning in kunnen gebruiken. Hierdoor krijgt de klant altijd het beste product, en gaat het niet om zelf zo veel mogelijk te verdienen.

Onze Ostrich partners bestaan uit allemaal professionele (marketing) experts op hun eigen gebied. Door al deze samenwerkingen kan Media Ostrich vrijwel elk online media product leveren dat iemand zoals jij ooit nodig zult hebben!

Filmit – Videomarketing

Filmit is een geïntegreerd videomarketing bureau met een unieke mix van videomarketing en videoproductie. Wij geloven dat video resultaat moet opleveren. Dit doen we met eigenzinnige videoconcepten en animaties. De consument is al lang niet meer via één kanaal te bereiken. Daarom kijken we bij Filmit graag verder dan enkel videoproductie. We kijken naar de doelgroep, de boodschap en de uiteindelijke doelstelling. Samen brengen we verschillende kanalen om de video te verspreiden in kaart. Zo creëren we samenhangende videocontent waarmee je scoort bij je publiek.

Filmit Videomarketing

ZimpleWeb Webhosting

Een betrouwbare partij voor goede en goedkope webhosting en ssl-certificatie.

Zimpleweb

Social Media Dokters

Content marketing voor sterke merken Voor social media succes is top content nodig, laat dat nou net onze expertise zijn! Wij weten hoe je jouw merk versterkt door slimme inbound marketing, strategische inzet van social media en top content die op je doelgroepen én conversie gericht is.
We hebben voor elk bedrijf een oplossing, van strategie tot complete PR, marketing en advertising ontzorging. Je kiest voor het support pakket dat bij jouw bedrijf past.

Social Media Dokters

Studio ‘t Zwarte Schaap

Onze Ostrich-partner uit Tilburg die ons helpt bij het ontwikkelen van kleine WordPress projecten en custom-Wordpress design.

Studio ‘t Zwarte Schaap

Taal 4U Taaltrainingen

Onze Ostrich-partner uit Raamsdonksveer helpt u graag met de vertaling van uw website of promotionele teksten!

Taal4U

Jeroen Aarts Photography

Bij deze Ostrich-partner uit Tilburg bent u aan het juiste adres voor bedrijfsfoto’s en sfeerfoto’s voor uw website en social media.

Jeroen Aarts Photography

Tillywood – Het social magazine van Tilburg

Deze Tilburgse Ostrich-partner die beschikt over een eigen glossy en crossmediaal platform. Daarnaast werken we samen aan de verschillende evenementen onder de noemer Tillywood Events.

Tillywood