DISCLAIMER – OSTRICH CONCEPTS V.O.F.

De disclaimer van Ostrich Concepts laat u als klant of bezoeker weten welke rechten en plichten kunnen worden ontleend aan het gebruik van onze diensten en website. Wij streven er naar om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van deze rechten en plichten.

DISCLAIMER

Deze website en de inhoud hiervan zijn eigendom van Ostrich Concepts V.O.F. Wanneer u gebruikt maakt van deze website stemt u in met de voorwaarden en bepalingen van ons privacy beleid en disclaimer.

LINKS NAAR ANDERE SITES

De website bevat links naar websites van andere partijen. Ostrich Concepts V.O.F. is niet verantwoordelijk voor de sites van andere partijen.

AANSPRAKELIJKHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen en tikfouten worden voorbehouden. Wij streven naar een website die zo nauwkeurig en volledig mogelijk is. De informatie op deze website kan zonder een voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden. Ostrich Concepts V.O.F. aanvaard geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud van de website. U bent zelf verantwoordelijkheid voor de keuze van het gebruik van deze website. Eveneens bent u verantwoordelijk wanneer u gebruik maakt van de informatie die u op mediaostrich.nl vindt.

CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan vindt u op onze contactpagina alle informatie waarmee u contact met ons kunt opnemen. Uiteraard waarderen wij goede suggesties ten zeerste, aarzel niet ons te vertellen op welke punten wij onze service mogelijk kunnen verbeteren.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.